BURSA / OSMANGAZİ - Rahmiye Malcıoğlu İlkokulu

Nis

Ramazan Bayramı ile aynı güne denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' nı kutladık.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü; Birleşmiş Milletler tarafından farkındalık yaratmak ve otizm ile ilgili sorunlara çözüm bulmak için ilan edilmiştir.  Okulumuzdaki tüm öğrencilerimiz yaptıkları etkinliklerle "Otizmin Farkındayız" mesajı verdi.

Ock

Günümüzde, erişkinler için olduğu kadar çocuklar için de Internet kullanımı neredeyse bir vazgeçilmez olmuştur.  Giderek artan Internet kullanımı, her alanda olduğu gibi uyulması ve dikkat edilmesi gereken kuralları da beraberinde getirmektedir.Bilinçli ve güvenli birer Internet kullanıcısı olmamız her açıdan son derece önemlidir. Internet kullanırken karşılaşabileceğimiz risklerin, dikkat etmemiz ve uymamız gereken kuralların neler olduğunu bilmemiz gerekmektedir. Bu kapsamda verilen veli eğitimleri ile farkındalık kazandırmayı amaçladık.

Ock

Okulumuz, eGüvenlik eSafety kapsamında; yapılan çalışmalar sonucu bronz etiketi aldı. Bu konuda emek veren tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ock

Öğretmenlerimiz 2 eTwinning Projesinde Ulusal Kalite Etiketi aldı.