BURSA / OSMANGAZİ - Rahmiye Malcıoğlu İlkokulu

Kas

Cumhuriyetimizin kurıcusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk' ün liderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık.

Ekm

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde çocuklarımız, hayvanlara olan sevgilerini ve hayvanların yaşam haklarına duydukları saygıyı çeşitli etkinliklerle gösterdiler. Resimler yaptılar, filmler izlediler, mama alıp onları beslediler.

Ekm

Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Gürhan Çokgezer ve İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru okulumuzu ziyaret etti. Yeni eğitim-öğretim yılında çocuklarımızla bir araya gelip güzel temennilerde bulundular. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Ağu

30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun.

Ağu

Çocuklarımız yaz tatilindeyken okul binamız boyanıyor, eksiklerimiz tamamlanıyor, gerekli bakımlar yapılıyor. Öğrencilerimizi çok özledik. Yeni dönem rengarenk başlayacak Çocuklar!

Tem

Eco friendly musical stories projesi ortak ürün müsical stories

Tem

Keyifle yürüttüğümüz Eco frıendly musical stories e twinning projemiz sona erdi.

Tem

Okulumuzda uzun yıllar çalışan, meslek hayatları boyunca yetiştirdikleri çocukları üzerinde sonsuz emekleri olan değerli öğretmenlerimiz Bahar Haker Özbilen, Gülen Kantürk, Nuran Koz ve Sibel Efe ' ye tüm emekleri için teşekkür eder, emeklilik hayatlarını sağlık ve huzurla geçirmelerini dileriz.

Haz

Dönem boyu aldıkları satranç dersleri sonrası; finali heyecanlı bir turnuva ile yaptık. Turnuvada derece alan öğrencilere madalyalarını okul müdürü Mustafa Güneş verdi.

Haz

Uzun, yorucu bir eğitim öğretim yılını daha geride bıraktık. Tüm öğrencilerimizi sene boyu sarfettikleri çaba için tebrik eder, sevgili velilerimize de tüm destekleri için teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz öğrencilerinin yıl boyunca büyük bir emekle hazırlandığı halkoyunları gecesi, velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Çocuklarımız başarılı performanslarıyla göz doldurdu.

May

Okulumuz e Twinning okul etiketi ile ödüllendirilmiştir. e Twinning Okulu olma yolunda çaba gösteren tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Nisan ayı etkinliklerimizin yer aldığı gazetemiz web sitemizin ana sayfasında "Okulumuz" bölümünde!