BURSA / OSMANGAZİ - Rahmiye Malcıoğlu İlkokulu

May

Velilerin açtığı standlarda satışa sunulan ürünlere tüm öğrenciler, öğretmenler ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Şenlik havasında geçen bu güzel günle baharı karşıladık, umutlarımızı tazeledik.

May

Konyada yapılan Türkiye şampiyonasından madalya alan öğrencisini tebrik eder, ailesi ve kulüp öğretmenine emekleri için teşekkür ederiz.

May

Kermesimize tüm halkımız davetlidir.

Nis

Bayramı tüm velilerimiz ve çocuklarımızla coşkuyla kutladık.

Nis

Rahmiye Malcıoğlu İlkokulu' nun Çocukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Nilüfer Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen etkinliklerle başladı. Bayramınız Kutlu Olsun Çocuklar!

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğü' nün görevlendirdiği  İlkyardım Eğitmeni Belkıs ALALMA tarafından, velilerimize , 3. ve 4. sınıf  öğrencilerimize İlkyardım Farkındalık Eğitimi verildi.

Nis

Haftanın son gününde, tüm sınıflarımız ve öğrencilerimizle bayramlaştık, onları güzel dileklerle bayram tatiline uğurladık.

Mrt

Milli Mücadele' nin ilk ışıklarını yakan Çanakkale Zaferi' nin 109. yıl dönümünde, bu onurlu mücadelede yer alan kahramanlarımızı saygıyla ve minnetle andık.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun..

Şbt

OKULUMUZ ÇOCUK KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ ORYANTİRİNG DALINDA YİNE GURURLANDIRDI. ÖĞRENCİMİZ NİHAT ALP YEREBAKAN  BİRİNCİ OLURKEN, ZEHRA ADA DAĞ VE YEKTA MUSTAFA DÜRMÜŞ 4., ELİF GÖKÇE İMREN 5. , FATMANUR ÇİLOĞLU 6. VE ASEL DEMİRDELEN 7. OLMUŞTURM. ÖĞRENCİLERİMİZİ, AİLELERİNİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİ KUTLARIZ.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık Ayı Etkinliklerimiz

Ock

Oryantiring Çocuk Kulübü' ne devam eden öğrencilerimiz arasından Bursa İl yarışlarına katılan Nihat Alp YEREBAKAN 8 yaş erkek kategorisinde Bursa il 1si., Elif Gökçe İMREN 8 yaş kız kategorisinde 2., Fatmanur ÇİLOĞLU 4. olmaya hak kazanmıştır. Çocukları turnuvalara hazırlayan kulüp öğretmenleri Canan BAYKOÇAK' a emekleri için teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurıcusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk' ün liderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık.